Detailhandel

Met een zeker gevoel u winkel runnen.

Verzekeringen voor ondernemers en ZZP voor Arnhem - Nijmegen - Neem contact op met onze financieel adviseur 026 383 09 76

Direct een afspraak maken

Zekerheid voor de detailhandel

Zelf een eigen winkel runnen in Arnhem: voor veel mensen is het een droom. Als die droom uitkomt, wilt u uw zaak natuurlijk draaiende houden. Ook als een van uw medewerkers tijdelijk arbeidsongeschikt raakt. Van als u te maken krijgt met diefstal van merk dat in de tijd is u omzet misloopt. 

Hoe speelt je het beste in de risico's en winkelier loopt? Wij kennen de meest uitgebreide risico's in uw branche en kunnen u ook helpen met het behalen van uw doelen. Zo weet u welke risico's u voor eigen rekening wilt nemen en welke u meer wilt verzekeren.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen.

 

Belangrijkste risico's voor de detailhandel

Brand in uw winkel

Kortsluiting van een oververhitte telefoonoplader: een brand in uw winkel of magezijn kan op verschillende manieren ontstaan. Brand kan in korte tijd veel schade aanrichten. Niet alleen uw pand of winkel kan beschadigd raken, maar ook uw kostbare apparaten, meubelen en producten voor de verkoop. 

Wat kost een brand in een winkel?

U raakt arbeidsongeschikt

U voelt zich kerngezond en staat elke dag weer met nieuwe energie in uw winkel. Toch kunt u ook langdurig van een worden. U bent dan niet meer in uw winkel om uw webwinkel te openen. In het ergste geval moet u terugvallen op de bijstand.

U heeft (langdurig) zieke medewerkers

Uw medewerker(s) zijn uw steun en toeverlaat. Maar wat als een van uw medewerkers (langdurig) ziek wordt? Dat kan grote gevolgen hebben voor uw winkel: u moet het ineens doen zonder uw deskundige verkoper. Ook bent u veel geld kwijt aan verzuimkosten zoals loondoorbetaling en begeleiding door de arbodienst.

Risico's voor uw winkel afdekken?

Geen winkel is hetzelfde binnen de detailhandel. Zo loopt een bloemist, een kledingzaak of een schoenenzaak, een fietswinkel of een sportzaak, een groentewinkel of een bakker hele andere risico's dan een ondernemer met een webshop. Daarom geven wij je advies op maat! En dat doen we voor alle detailhandellaren en ondernemers in Arnhem en Nijmegen. 

Waarom;

  • Wij kennen uw branche
  • Wij overzien het complete verzekeringsaanbod
  • Wij geven onafhankelijk advies 
  • Wij zorgen voor een snelle en goede schadeafwikkeling van uw schades
  • Bij calimiteiten zijn we 24/7 bereikbaar voor u
  • En waar we trots op zijn, is dat klanten te vreden zijn over onze dienstverlening. 

Verzekeringspakket voor Detailhandel

Met een verzekeringspakket voor de detailhandel kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw branche. 

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt 
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw winkel
  • Pakketkorting tot wel 10%

Verzekeringen in één pakket met verzekeringspakket voor de Detailhandel

Dit pakket met verzekeringen voor de detailhandel maakten wij met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie, winkeliers en ondernemers. Ook bezochten wij winkels en eigenaars van webshops. Op deze manier hebben we zelf ook veel geleerd over het runnen van een winkel.

Voor uw eigen winkel heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen u opneemt in het verzekeringspakket voor de detailhandel.

Heb je vragen over een van onze diensten of heb je een reactie of opmerking voor ons?

Dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Je kunt ons ook bellen.

HOEKJAN financieel advies De Veste 4 6846 BD Arnhem 

E:  info@hoekjan.nl   M: 06 - 502 88 015    T: 026 - 38 30 976