Risico beperken & waarborgen

Als adviseur is het belangrijk dat je de problemen van een ondernemer begrijpt. Luisteren en doorvragen is cruciaal. 

Daarom nemen ik altijd ruim de tijd, om je als ondernemer en jouw bedrijf beter te leren kennen!

Ik positioneer me als inkoper van risicobeprekende maatregelen.

Mijn vraag aan u zal zijn; "Waar ligt u als ondernemer wakker van?" Door te luisteren naar u en door te vragen, zal er al snel een leuk en persoonlijk gesprek ontstaan. Zo zult u merken dat ik een gesprekspartner wordt die samen met u uw risico en wensen in kaart brengt. Zo krijgt u inzicht in uw risico's waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Ik zal met u kijken welke voorzieningen je kunt treffen om eventuele klappen op te vangen. Even stilstaan, om zorgeloos verder te gaan, waar u goed in bent ondernemen! 

Hiervoor zet ik mijn netwerk in en positioneer ik me als inkoper. Ik heb in de regio Arnhem, Nijmegen goede contacten met boekhouders, accountant, notarissen, advocaten, ict'ers en beveiligingsbedrijven (brandbeveiliging, alarminstallaties).  

Statische risico's zijn alle overige risico's die financiële consequenties hebben. Denk aan merk, storm, uitval van machines en  autoschade. Ook aansprakelijkheidsrisico , fraude en misdaad behoren tot hiertoe. Cybercriminaliteit komt hierbij steeds frequenter voor. Daarnaast kunnen persoonlijke aangelegenheden zoals ongevallen, ziekte of zelfs een overlijden de continuïteit van je bedrijf verstoren. Omdat deze zaken je ongewild kunnen overkomen, losstaand van eventuele besluitvorming, kun je je hier tegen verzekeren.

Wat mij betreft staat risicomanagement daarbij aan de basis. Transparant staat daarbij voorop; daarom werk ik op basis van een fee en een service-abonnement. Zo bouwen we samen aan een levenslange klantrelatie. 

Heb je vragen over een van onze diensten of heb je een reactie of opmerking voor ons?

Dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Je kunt ons ook bellen.

Van maandag tot vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Ons kantoor is doordeweeks tot 17: 00u geopend en we zijn tot 20: 00u telefonisch bereikbaar.

Wij zijn ingericht om overal te kunnen werken waar wij willen.

Wij hebben een aantal mogelijkheden om met elkaar af te spreken.

Samen met jou komen we tot de beste plek. 

HOEKJAN financieel advies 

E:  info@hoekjan.nl   T: 026 - 38 30 976 Whatsapp:[whatsapp]

HOEKJAN financieel advies

Aansluitgegevens:

  • AFM: 1206798

  • Kifid: 300.012330

  • KvK: 09088472

Vertel de deur!

Gerealiseerd en gehost door YORON !

Contact opnemen

HOEKJAN financieel advies
De Veste 4
6846 BD Arnhem

 026 - 38 30 976
 info@hoekjan.nl